Falet Bosch serà el nou regidor d’ACR a partir de la tardor

19 març 2013, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Democràcia, Destacat

L’assemblea d’ACR d’aquest dilluns va aprovar que el pròxim regidor d’ACR a partir de la tardor sigui en Falet Bosch. Recordem que l’Agustí Martínez ja va anunciar des del principi del mandat que ell estaria 2 anys fent la tasca de regidor.

Notícia Rubitv.catFalet Bosch (ACR): ‘Assumir de nou el càrrec de regidor em fa molta il·lusió’. L’assemblea d’Alternativa Ciutadana avala que l’exregidor substitueixi Agustí Martínez.

Notícia Ràdio Rubí:  Falet Bosch substituirà Agustí Martínez com a regidor d’ACR.

L’assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha escollit Falet Bosch per substituir l’actual regidor Agustí Martínez, després que aquest últim anunciés que deixaria el càrrec per motius personals. La renúncia de Martínez es farà efectiva a l’estiu i aleshores serà quan Bosch torni a un càrrec que ja va ocupar entre els anys 2003 i 2007.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari