Dissabte 6 d’abril: Trobada “Construïm alternatives”!

30 març 2013, Afegir comentaris
Categories: CAV, Destacat
El pròxim dissabte 6 d’abril s’ha organtizat una trobada per posar en comú experiències, lluites, alternatives i idees, amb la voluntat de contribuir d’alguna manera a enfortir els lligams i la col·laboració entre diferents lluites i col·lectius. La convocatòria surt de les Candidatures Alternatives del Vallès, La Trobada de Nou Barris, Gent de Gramenet i Alternativa d’Esquerres de Cornellà.
.

Als nostres municipis hi ha molts col·lectius de caràcter social i/o polític que treballen de forma militant per rebutjar les bufetades que ens dóna l’actual sistema, que lluiten contra la injustícia i les retallades, i que construeixen alternatives que demostren dia a dia que un altre món és possible, que viure en una relació de no explotació entre les persones és possible.
Alguns d’aquests col·lectius tenen un àmbit molt específic o sectorial, altres molt local o potser molt minoritari. Fa temps que totes i tots venim empenyent per enderrocar el mur que ens envolta, però potser ens falta conèixer la feina dels altres i veure tot el que tenim en comú i que pot potenciar la nostra tasca.
.
És per això que us volem convidar a una trobada. És tracta d’una trobada de persones que formen part d’aquests col·lectius, que formen part de cooperatives de consum responsable, de plataformes en defensa de la sanitat o en contra dels desnonaments, de cooperatives de treball, d’assemblees ciutadanes, d’organitzacions polítiques locals de l’esquerra alternativa, de casals, de bancs del temps, d’organitzacions polítiques anticapitalistes, de grups de suport antirepressiu, de sindicats de base, de plataformes de defensa del territori, de mitjans de comunicació alternatius i de moltes altres fórmules d’organitzar-se per intentar millor el món en que vivim.
.
L’objectiu de convocar a tota aquesta gent és fer alguna aportació en el camí per poder-nos reconèixer les unes en les altres, per poder trobar els punts comuns entre les nostres lluites i propostes, per poder aprendre mútuament o per poder trobar denominadors comuns i punts de trobada de les nostres idees. No tenim com a objectiu per a aquesta trobada crear cap nova plataforma, coordinadora o partit polític. Pretenem, ni més ni menys, que puguem compartir i començar a conèixer a les persones que estan empenyent en el mateix sentit que nosaltres.
.
No volem limitar aquesta jornada a una reunió de representants o portaveus de col·lectius, volem que la gent es trobi, en molts casos es retrobi, i es conegui. Podrem compartir conversa amb persones que desenvolupen activitats com la nostra a un altre municipi o persones que fan coses molt diferents que nosaltres, però al nostre municipi.
.
Així doncs, el dissabte 6 d’abril a les 9h del matí us esperem a Ripollet (El Local C/Monturiol, 32. Ripollet) per compartir totes aquestes experiències. Després hi haurà dinar popular a les 14h.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari