Al·legacions d’ACR al PEU de Can Balasc/Can Carreras

03 abril 2013, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Medi ambient
Etiquetes: ,

La setmana passada ACR va fer una roda de premsa per explicar les al·legacions que ha presentat al PEU de Can Balasc/Can Carreras presentat pel grup TMA Sánchez.

Aquí teniu les al·legacions que ACR ha presentat: [Download not found]

Notícia Ràdio Rubí (aquí completa):

ACR assegura que la construcció d’un nou abocador a Can Balasc no pot dependre d’un Pla Especial Urbanístic.

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) es mostra satisfeta amb les al·legacions que han presentat partits, entitats i ciutadans al Pla Especial Urbanístic (PEU) que afecta Can Carreras i Can Balasc. La formació ha donat ha conèixer els eixos de la seva oposició a aquest pla, més enllà dels coneguts problemes de pudors i accessos a Can Carreras i del llarg historial de processos judicials.

Notícia Rubitv.cat (aquí vídeo):

ACR encarrega un estudi sobre els efectes en la salut de 122 compostos químics detectats a Can Carreras i rebutja la proposta del PP de permetre l’entrada de residus urbans a Can Balasc

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha encarregat un estudi sobre els efectes per la salut dels 122 compostos químics trobats en l’aire que es respira a la zona de l’abocador de Can Carreras. La formació d’independents vol saber quines poden ser les seves conseqüències per la salut i el medi ambient.

D’altra banda, continuen la seva ferma lluita en contra del pla especial urbanístic de Can Carreras i Can Balasc. Asseguren que no es tracta d’un gran projecte de ciutat, tal com diu CiU (veure notícia), sinó un gran problema que podria arrossegar Rubí durant els propers 70 anys, segons els càlculs que ACR dóna com a temps d’explotació del forat de Can Balasc. També rebutgen la proposta del PP d’acceptar l’entrada de residus urbans rubinencs a aquest nou dipòsit de residus controlat (veure notícia).

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari