Èxit de participació a la trobada “Construïm Alternatives” i moltes ganes de seguir treballant juntes

09 Abril 2013, Afegir comentaris
Categories: CAV, Democràcia

Les Candidatures Alternatives del Vallès, Gent de Gramenet, La Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, entitats organitzadores i convocants, valoren de forma molt positiva la participació en la trobada del passat 6 d’abril a RipolletAmb més de 180 persones participants, vingudes de més d’una vintena de pobles i vinculades a més de 40 entitats i col·lectius de tots els àmbits, l’organització va veure llargament superades les seves expectatives d’assistents.

Aquí podeu veure vídeo resum.
.
Però no només es va complir l’objectiu d’obtenir una àmplia participació, sinó que es va aconseguir també l’objectiu de generar un espai de trobada, on les confiances i les complicitats entre militants de les diferents entitats van sorgir i fluir durant tota la jornada. L’ambient de la trobada va ser molt distés, però amb molta il·lusió, entusiasme i ganes de treballar i col·laborar juntes per construir alternatives a l’actual sistema econòmic, cultural, polític i social.
.
Des dels diferents tallers en que es va dividir la jornada, es van debatre qüestions de millora de la democràcia, alternatives econòmiques, de com afrontar la qüestió nacional i relació amb es va fer un repàs de les experiències de lluita actuals i dels reptes de futur d’aquestes lluites. Totes les conclusions d’aquests debats s’estan treballant per elaborar un document base que s’obrirà per a l’adhesió de persones i entitats.
.
De la jornada també en va sortir el compromís de seguir treballant conjuntament per aconseguir un autèntic front popular de lluita, concretant una nova data de trobada al maig i remarcant la voluntat de tots els assistents a transmetre als seus col·lectius l’experiència viscuda, per tal d’estendre la proposta a moltes més entitats i col·lectius de tots els àmbits sectorials i territorials.
.
Volem aprofitar la nota per felicitar als companys delCOP-Compromís per Ripollet, amfitrions de la trobada i encarregats de totes les qüestions logístiques, per la bona acollida donada a tots els participants i la bona organització de totes les activitats. Després d’aquesta jornada podem dir ben convençuts que junts som més forts, i aquesta trobada ha servit per donar un primer pas cap a la unió que ens ha de permetre afrontar les futures lluites amb tota la força necessària per vèncer.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari