Recorda! POUM: Polígons industrials – debat el pròxim divendres 26

22 abril 2013, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Indústria i comerç
Etiquetes:

Recordem que aquest divendres hi ha debat del POUM. Comptarem amb la presència d’empresaris vinculats als polígons de la nostra ciutat.

ACR continua amb els monogràfics sobre el POUM. Divendres 26 d’abril parlarem dels polígons industrials de la nostra ciutat. Volem saber quin Rubí vols, i volem que vinguis a dir-hi la teva!

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és el document que ha de definir com serà Rubí en els pròxims 12 anys. Aquest document l’ha d’aprovar el ple de l’Ajuntament durant el pròxim any.

Creiem que la ciutadania  té el dret (i el deure) de definir el model de ciutat que vol.  És per això que ACR convida a tota la ciutadania a participar dels monogràfics que hem preparat per explicar i DEBATRE les mancances que tenim a Rubí i les possibles estratègies per a solucionar-les.

Així doncs, us convidem a la pròxima xerrada-taller d’aquest cicle de monogràfics que hem preparat, que serà sobre POLÍGONS INDUSTRIALS i que tindrà lloc divendres 26 d’abril les 19h al CRAC. Hi esteu tots convidats!

Més informació a www.acr.cat/POUM

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari