Bicicletada popular en reclamació d’una xarxa de carrils bici a la ciutat

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) preparen aquesta activitat, que tindrà lloc el dia 12 de maig.

“Pedaleja pels carrils bici de Rubí” és el lema triat per aquesta cita lúdica i reivindicativa. L’objectiu principal de la bicicletada és reivindicar la creació d’una xarxa de carrils bici al municipi, ja que actualment no n’existeix cap tram.

ICV-EUiA i ACR van començar a treballar aquesta proposta ara fa un any, amb una moció conjunta que es va portar al Ple del mes d’abril. El text instava l’Ajuntament a fer un estudi tècnic de les possibilitats d’un circuit de carrils pensat per a bicicletes. A l’estiu, les tres formacions polítiques engegàvem un procés per a dissenyar una proposta i per a recollir suggeriments de la ciutadania. Tot plegat, es va convertir en un projecte que es va lliurar a l’equip de govern municipal el passat mes de gener, per a què estudiés la viabilitat tècnica i el posés en marxa el més aviat possible.

Ara, la idea és fer una passejada en bicicleta resseguint una part de la proposta de carrils bici, per tal de reclamar progressos en la seva instauració. La bicicletada, en la qual hi podrà participar tothom, tindrà lloc diumenge 12 de maig, a partir de les 10:30 hores. S’iniciarà a la Rambla del Ferrocarril, i acabarà a la plaça del Doctor Guardiet cap a les 12 hores, quan es farà un aperitiu.

El recorregut passarà per l’estació de la Renfe, l’avinguda Electricitat, el polígon de Cova Solera, el carrer Edison, l’avinguda de l’Estatut, La Llana, i finalitzarà al centre del municipi.

ICV-EUiA i ACR compten amb el suport de diverses entitats que s’han sumat a l’activitat.

Més endavant farem arribar més informació. De moment, reserveu el diumenge 12 de maig!

Share

    Comentaris

Nom

Comentari