Què és l’Economia del Bé Comú? dimecres 12 ens ho expliquen!

L’Economia del Bé Comú és un sistema econòmic alternatiu fundat en la dignitat humana, la solidaritat, la cooperació, la responsabilitat ecològica i l’empatia. L’èxit de les relacions personals i ecològiques són l’objectiu de les actuacions econòmiques. La contribució al bé comú es mesurarà amb un nou significat de l’èxit empresarial i amb un balanç del bé comú.
.
L’Economia del Bé Comú no és el millor de tots els models econòmics, ni el final de la història. És el següent pas, una palanca de canvi a nivell econòmic, polític i social – un pont de l’antic al nou. El moviment s’entén com un procés creixent obert, participatiu i local amb un abast global.
.
Amb aquestes paraules es presenta la idea de l’Economia del Bé Comú, si voleu saber més sobre aquesta proposta alternativa, dimecres 12 de juny a les 19h t’esperem al CRAC!
Share

    Comentaris

Nom

Comentari