Les CAV celebrem l’assemblea general aquest dissabte 28 de setembre

25 Setembre 2013, Afegir comentaris
Categories: CAV
Etiquetes:

Aquest dissabte 28 de setembre, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), celebraran una Assemblea General, al Casal Pere IV de Sabadell i durant tot el matí. A banda de treballar alguns punts organitzatius i de caràcter intern, el tema principal de la trobada serà el debat sobre el paper de les CAV als diferents processos de transformació social, unitat popular i de l’esquerra alternativa que han anat sorgint els darrers anys. La vinculació i les aportacions que poden fer les CAV a propostes com el Construïm Alternatives, el Procés Constituent, les Candidatures d’Unitat Popular (CUP), o d’altres possibles projectes i alternatives similars, s’haurà de debatre a fons per intentar aconseguir una postura conjunta entre la diversitat de candidatures municipalistes que formen les CAV. En aquest sentit, cada candidatura s’ha manifestat i posicionat en algun o altre sentit en el seu marc local, i a l’Assemblea s’intentarà posar en comú els diferents punts de vista existents, per tal d’enriquir el debat, generar diàleg i establir consensos. L’Assemblea és oberta a tothom, com totes les activitats de les Candidatures Alternatives del Vallès, de manera que convidem a tots els membres, simpatitzants o persones interessades en el debat, a participar a partir de les 9:30 dels diferents tallers i debats que s’han organitzat per tractar les qüestions. Esperem un debat enriquidor, fluid i profitós, per tal de seguir avançant en la construcció d’una autèntica i forta alternativa a les polítiques capitalistes. Entre totes o farem tot!

Share

    Comentaris

Nom

Comentari