ACR i la CUP-Rubí celebren la seva primera assemblea conjunta

15 març 2014, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Destacat
Etiquetes:
.
El dissabte 22 de març a les 10h al CRAC (c/Sant Joan, 1), ACR i la CUP-Rubí celebraran la seva primera assemblea conjunta per treballar documents i aspectes bàsics de cara a una possible candidatura conjunta a les eleccions municipals del 2015.
.
Des de gener, membres de les dues assemblees han estat treballant conjuntament per tal d’elaborar els primers documents base, que contemplen aspectes com el sistema de presa de decisions, els objectius, els eixos bàsics i mètodes de treball, i el codi ètic de l’assemblea i dels futurs regidors que la representin. Ara, tots aquests documents es portaran a aprovació inicial i seran la base del treball conjunt que encara queda per fer.
.
Recordem que, com sempre, l’assemblea és oberta i que tothom és benvingut a participar i opinar!.
.
Durant l’assemblea també es vol debatre sobre la remunicipalització dels serveis públics, un tema que ja es va tractar fa poc en un primer acte al CRAC (veure Ràdio de RubíRubitv.cat). Aprofitem per fer-vos arribar la presentació d’en Jordi Colomer, responsable de la remunicipalització dels serveis públics a Arenys de Munt, i que va venir a explicar-nos la seva experiència.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari