ACR demana que s’aclareixi l’accident entre un vehicle i l’autobús del JV Foix

15 Abril 2014, Afegir comentaris
Categories: Altres

Notícia al Diari de Rubí

Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) demana al govern local que informi “de forma transparent” i que aclareixi què va passar el 7 de març, quan un autobús escolar del JV Foix va topar a la carretera d’Ullastrell amb un vehicle que sortia del camí que dóna accés a l’extractiva 22.

L’accident no va provocar ferits greus, però sí que van haver de ser atesos 5 alumnes, a més del conductor de l’autobús i la responsable dels escolars. En el primer informe policial, al qual va tenir accés ACR després de demanar informació a l’Ajuntament, s’especificava que el vehicle amb el qual va xocar l’autobús escolar era un camió-grua.
Segons explica Falet Bosch, portaveu d’Alternativa, aquest document també remarcava que l’activitat extractiva no tenia relació directa amb l’accident i que tant la policia local, com els bombers i el SEM van arribar quan el conductor i el vehicle implicat en l’accident ja havien marxat.

Davant d’això, però, Alternativa ha pogut veure fotografies que van fer els propis alumnes on es veu clarament que el vehicle contra el qual va col·lidir l’autobús era una excavadora. A més, el fet que el vehicle sinistrat marxés abans que arribés la policia local fa sospitar que, “potser el conductor del vehicle no tenia el permís per conduir-lo, o bé hi havia alguna mena d’irregularitat”, segons assenyala Bosch. Davant d’aquestes contradiccions, el regidor ha exigit a l’Ajuntament que “informi de manera transparent sobre què va passar i sobre les irregularitats del cas”.

L’AJUNTAMENT DEMANA PRUDÈNCIA
El consistori ha confirmat que s’està duent a terme una investigació per aclarir els fets i demana prudència per no entorpir la investigació. També afirma que un cop es tanqui el procés, es donarà a conèixer públicament. D’altra banda, sobre l’informe policial en què s’afirmava que el vehicle amb el qual l’autobús va xocar era un camió-grua, l’Ajuntament reconeix la presència d’errors perquè el primer informe policial es va fer recollint els testimonis presencials, ja que el vehicle implicat ja havia abandonat el lloc dels fets.

La notícia a Ràdio Rubí i Rubitv.cat.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari