ACR veu molt difícil assolir un hipotètic pacte d’esquerres

15 abril 2014, Afegir comentaris
Categories: Democràcia

Notíci al Diari de Rubí (foto de Ràdio Rubí)

Davant la crisi política del govern local, Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) va insinuar que l’alcaldessa hauria de plantejar-se la dimissió, però va explicar els motius pels quals la formació assembleària, que només compta amb dos regidors, no la demanarà: “No demanem la dimissió perquè potser no hi ha cap escenari millor”, va afirmar el portaveu adjunt del partit, Vicenç Rabadán. En aquest sentit, ACR pràcticament descarta un pacte d’esquerres que seria ara mateix “un cant de sirena”, i veu “gairebé impossible” que es produeixi una moció de censura.

Pel que fa al trencament del pacte de govern per part d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Rabadán considera que s’emmarca dins del “tacticisme polític” i la voluntat de “marcar perfil de cara a les eleccions”.
ACR tampoc va voler fer llenya de l’arbre caigut i va optar per posar sobre la taula propostes per millorar la qualitat de la democràcia: “El que s’ha de fer és renovar la manera de per política, amb llistes obertes o desbloquejades, fomentar el consell de participació, etc.”

També va fer una valoració del govern d’ERC i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), vigent des del 2003. “No tenim Pla d’Ordenació Municipal Urbanístic (POUM), no tenim Pla d’Acció de Govern (PAM) ni se l’espera i no tenim Pla d’Equipaments”, va afirmar el portaveu adjunt d’Alternativa, que va criticar que la resta de formacions polítiques tampoc estan per la feina: “Vam fer debats sobre el POUM i ens vam quedar sols reivindicant-lo, a ningú li interessa parlar d’això”.

Notícia a Ràdio Rubí i Rubitv.cat.

Share

    Comentaris

Comments are closed.

Nom

Comentari