VIIa Bicicletada de les CAV: diumenge 29 de juny

07 Juny 2014, Afegir comentaris
Categories: Altres, CAV, Mobilitat

Un any més les Candidatures Alternatives del Vallèsorganitzen una bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D’aquesta manera, el proper diumenge 29 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès, i fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport.

Enguany el punt d’arribada de la bicicletada serà el Parc Joan Oliver de Badia del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un record de regal. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental. Aquest any volem celebrar amb els nostres companys de Badia els seus 20 anys, per això acabem a aquest municipi.

Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d’horaris seran els següents:

Castellar- 9:30h. Plaça Major

Santa Perpètua – 9:30h. Plaça de la Vila

Rubí – 10:00h.Parc de Ca n’Oriol (Era)

Ripollet – 10:00h. Parc del Riu Ripoll

Sabadell – 10:15h. Plaça de Doctor Robert

Cerdanyola – 10:30h. Plaça Abat Oliba

Badia del Vallès – 10:30h. Plaça de la Sardana

Barberà del Vallès – 10:30h. Plaça de la Vila

Trobada Barberà-Sabadell – 11:00h. Al Parc Central

Final circuit urbà i esmorzar  a Badia del Vallès, Parc Joan Oliver.

La bicicletada es una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Esteu tots convidats a participar per tal de fer visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal d’aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.

Ens veiem el proper diumenge 29 de juny!

Share

    Comentaris

Nom

Comentari